We beginnen een nieuw project!

Vanaf 2 oktober 2012 is GOOK weer een projectkoor.


De muziek die deze keer wordt ingestudeerd, is Amerikaanse opera en Europese filmmuziek.  Denk daarbij aan: Porgy and Bess van George Gershwin en Treemonisha  van Scott Joplin als voorbeeld van de Amerikaanse muziek en My fair Lady van Loewe en Lerner voor de Europese filmmuziek.

 

Voor het begin van het project zijn er twee open repetities: op dinsdag 18 september om 19.45 en op zondag 30 september om 14.00, beide in De Luisterpost, Vijfde Uitgang 1, 4204 XH Gorinchem. De Luisterpost is onze vaste oefenruimte, waar we elke dinsdagavond van 19.45 tot 22.00 repeteren, uitgezonderd de schoolvakanties.

 

Alle stemsoorten kunnen meedoen bij het project. Het is niet perse noodzakelijk om ervaring met zingen te hebben, onze dirigent leert je dat wel!

 

Als je mee doet met het project, ben je tussen 2 oktober en het slotconcert op 20 april projectkoorlid van GOOK, je betaalt € 110,- en krijgt daarvoor zangles, de bladmuziek én, naast heel veel gezelligheid, plezier in zingen

 

Als je de smaak van zingen in ons koor te pakken hebt gekregen, ben je na het project van harte welkom om officieel lid van GOOK te worden.

last Changedate:: 12/28/2016 14:27